Anahtar Kelimeler: Kardeşliğimiz devam edecek

Kardeşliğimiz devam edecek

Kardeşliğimiz devam edecek

Kardeşliğimiz devam edecek

Yarar´a özel ziyaret

İş Adamı Haydar Albayrak, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar´ı seçim bürosunda ziyaret etti.

KİMSEYİ AYIRT ETMEYEN BİRİSİ

Mahalli İdareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar´ı merkez seçim bürosunda ziyaret den İş Adamı Haydar Albayrak, başarılar dileyerek Cumhur ittifakı ve hemşeri olmaları dolayısı ile kardeş olduklarını dile getirdi. Serdar Yarar kardeşimiz bildiğimiz birisi. Adaylığı hayırlı olsun. Kardeşimiz kimseyi ayart etmeyen birisi. Seçim süreci huzurlu geçmesini diliyorum. Seçimin ardından da bu kardeşlikler devam etmeli. Seçimi kim kazanırsa kazansın kardeşliğimiz devam edecektir. Memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun? ifadelerini kullandı.

SEVGİMİZ SAYGIMIZ DAİMDİR

Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar ise İş Adamı Haydar Albayrak´ın ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yarar ayrıca, ?Cumhur ittifakı büyükşehirlerde devam ediyor ama Kırıkkale gibi illerde partilerimiz kendi adayları ile seçime girdi. Bu demek değildir ki Milletimizi ve vatanımızı düşünen Cumhur ittifakı devam etmeyecek. Ayrı olarak seçime girsek te kardeşliğimiz, birbirimize saygı ve sevgimiz daimdir. Seçim süreci bu kim hak ediyorsa, kim daha çok çalışıyorsa o kazansın. Mahalli idaremler seçimleri memleketimize ve ülkemize hayırlısı olsun? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli