Anahtar Kelimeler: Karı koca hayatını kaybetti

Karı-koca hayatını kaybetti!

Karı-koca hayatını kaybetti!

Karı-koca hayatını kaybetti!

Soba zehirledi!

 

Kırıkkale´de kömür sobasından çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen 74 yaşındaki Bekir Çelikoğlu ile 70 yaşındaki eşi Döndü Çelikoğlu evlerinde ölü bulundu.

ÜZÜCÜ BİR OLAY!

Olay, Kırıkkale´nin Gündoğdu Mahallesi, 1602. Sokak, No: 74´te bulunan altı depo olarak kullanılan 2 katlı ahşap binada meydana geldi. Daha önce evin soba bacasını temizletmek istediklerini komşulara söyledikleri belirtilen Bekir Çelikoğlu ile eşi Döndü´nün uzun süre evden çıkmadığını gören komşuları, durumlarından şüphelendi. Kırıkkale´nin Sanayi Mahallesi´nde oturan kızı Hediye Çelik de sürekli aradığı anne ve babasının telefonlarına cevap vermemesi üzerine bugün öğleden sonra oturdukları eve geldi. Evin kapısının açılmaması üzerine durum polise haber verildi.

ZEHİRLENMİŞLER!

Olay yerine gelen polis, çilingirci çağırarak kapıyı açtırmaları sonucu Bekir-Döndü Çelikoğlu çiftinin yatak odalarında cansız bedeniyle karşılaştı. 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerinin olay yerine gelirken, Çelikoğlu çiftinin soba borusunun tıkanması sonucu karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını kaybettikleri anlaşıldı. Çelikoğlu çiftinin cenazeleri, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna, ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu´na gönderildi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false