Anahtar Kelimeler: Karla mücadele sürüyor

Karla mücadele sürüyor

Karla mücadele sürüyor

Karla mücadele sürüyor

Kar yine etkili oldu

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kırıkkale'de yağan yoğun kar yağışının ardından çalışmalarına gece saatlerinden itibaren aralıksız devam ediyor.

Çalışma yapıldı

Gece geç saatlerde başlayan kar yağışı ile birlikte 24 saat hazır vaziyette bekleyen Belediye ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda tuzlama, yol açma ve solüsyon çalışmaları şehrin merkezi yerleri başta olmak üzere mahalle, sokak ve caddelerde sürdürülüyor. Özellikle vatandaşlarımızın sık kullandığı yürüyüş alanları solüsyon maddesi ile eritilerek açılımı sağlanıyor.

Bakır bilgi aldı

Belediye ekipleri aynı zamanda, şehrimizin ana arterlerinde yol açma ve tuzlama makineleri ile çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması ve vatandaşlarımızın yol güvenliğini sağlamak maksadıyla yürütülen kar temizlik çalışmaları, Belediyemiz ekiplerinin iş birliği ile birlikte sağlanıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır'da çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkili birimlerden bilgi aldı.

Yollarda çalışma var

Bu arada bazı ilçelerde kar nedeniyle okullar Perşembe günü tatil edildi. Bugün ise okullar açık. Kapalı olan yolların açık tutulmaya çalışıldığı bildirildi. Özel İdare ekiplerinin sürekli çalışma halinde olduğu vurgulandı.

 



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli