Karlı hava hayatı olumsuz etkiliyor

Karlı hava hayatı olumsuz etkiliyor

Karlı hava hayatı olumsuz etkiliyor

 

Kırıkkale´de akşam saatlerinde başlayan karlı hava hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kar ve tipi nedeniyle yollar ulaşıma kapandı.

KAR, YOLLARI KAPATTI

Kırıkkale´de karlı hava hayatı olumsuz yönde etkilemeye başladı. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı tipinin de etkisiyle yolları ulaşıma kapattı. Kar nedeniyle tüm yolların ulaşıma kapanmaya başladığı gözleniyor. Özel İdare ekipleri ve Belediye ekiplerinin alarm durumuna geçirildiği bildirildi. Yolları açık tutmak için tüm ekiplerin seferber edildiği ve sabaha kadar çalışma yapacağı, gün boyu da çalışmanın süreceği belirtildi.

EKİPLER ÇALIŞMA BAŞLATTI

Araç sahiplerine gün içinde mecbur kalmadıkça araç kullanmamaları öneriliyor. Kullanmak zorunda olanların ise zincirsiz yola çıkmamaları tavsiye ediliyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, karla mücadele başlatan ekiplerin çalışmasını yakından takip etti. Yollarda kar temizliği ve tuzlama çalışması yapan ekipleri bizzat Saygılı yönetti. Belediye ekiplerinin ana arterlerde kar temizliği ve tuzlama çalışması yaptığı öğrenildi.

HERKES ALARMA GEÇTİ

Özel İdare ekiplerinin de ilçe ve köy yollarını açık tutmak için çalışma başlattığı vurgulandı. Bu arada tipiden dolayı şehir genelinde sık sık elektrik k esintileri yaşandığı da gözlendi. Emniyet´in de trafik ekiplerini alarm durumuna geçirdiği ve yollarda seferber ettiği öğrenildi. Ekipler yollardaki araçları hız yapmamaları ve zincir takmaları konusunda uyarıyor. Hastanelerin acil servislerinde de olası kazalar için alarm durumuna geçildiği bilgisi geldi. Okullar ise 1 gün tatil edildi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false