Anahtar Kelimeler: Kasaplardan birlik buluşması

Kasaplardan birlik buluşması

Kasaplardan birlik buluşması

Kasaplardan birlik buluşması

Karafilik bir araya getirdi

Kırıkkale kasaplar odası başkanı ve üyeleri bir restoranda buluşarak birlik beraberliklerini yenilediler.

TOPLANTIDA BULUŞTULAR

Kasaplar odası Başkanı Gazi Karafilik tüm üyelerine davetiye göndererek Kırıkkale merkezde yemekli toplantıda, yakın zamanda odalarının kapanma tehlikesi atlatıldığını odanın kapanmaması için Kırıkkale de çok çaba sarfeden dostların çabaları ile kapanmaktan son anda kurtarıldığı odalarının devam edeceğini bildirirken, odalarının bünyesine yakın zamanda Kasaplar, Celepler ve Su ürünleri Esnaf odaları olarak daha da güçlenecekleri müjdesini verdi.

CAMLARA YAPIŞTIRILSIN

Oda seçimlerine 4 ay kadar sürenin olduğunu, bu birlik beraberliğin sağlanmasını kasapların sorunlarının her daim takipçisi olduklarını belirtirken, Devletin et ithaline karşı olmadıklarını ama vatandaşlara da ithal  kıymanın  Türkiye´ye gelinceye kadar birkaç hafta geçmiş olduğuna da  vurgu yaptı.     Hazırladıkları broşürde belirtikleri gibi 1.Kg. Sırbistan eti yerine 750 Gr. Yerli et al  hem kasabına  hem çiftçine sahip çık çağrısında bulunuyorlar bu broşürleri tüm kasapların camlarına yapıştırılması istendi.

TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİNDİ

 Başkan Gazi Karafilik  yeniden başkan seçilmesi halinde  başta kendilerine ait mükemmel bir oda binasında üyelerinin toplanacağı gelen misafirleri ağırlayacakları odayı dizayn ettirmek. Oda üyelerinin Türkiye ve yurt dişinde mesleklerine ait seminer ve konferanslarına katılma programları düzenleyeceklerini, üyelerine  kıyma barkodu getirileceğinin de müjdesini verdi. Kasapların sucuk imalatında bir sorunlarının olmadığını belirten Başkan Karafilik  odalarının kapanma aşamasında kapatılmaması için yanında yer arkadaş ahbaplarına teşekkür ederken. Kırıkkale Valisi Dr.Mehmet İlker Haktankaçmaz´a Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılıya sonsuz teşekkür etti.  Yemek sonrası tüm üyelerle toplu  resim çekildi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false