Anahtar Kelimeler: Katliama katılmışlar

Katliama katılmışlar!

Katliama katılmışlar!

Katliama katılmışlar!

Kırıkkale´de yakalandı!

IRAK´ta DEAŞ terör örgütünün gerçekleştirdiği yaklaşık 1700 askeri öğrenci ve güvenlik görevlisinin ölümüyle sonuçlanan ´Spyker Katliamı´na katıldığı belirtilen M.H.A. Kırıkkale´de yakalandı.

KIRIKKALE´DE YAKALANDI

Kırıkale´de Irak´taki ´Spyker Katliamı´na Katılan Deaş´lı Yakalandı, System.String[]

IRAK´ta DEAŞ terör örgütünün gerçekleştirdiği yaklaşık 1700 askeri öğrenci ve güvenlik görevlisinin ölümüyle sonuçlanan ´Spyker Katliamı´na katıldığı belirtilen M.H.A.  Kırıkkale´de yakalandı.

KATLİAMA KATILMIŞ

Kırıkkale  Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, kent merkezinde 3 ayrı eve yapılan operasyonlarda terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları tespit edilen 3 kişiyi gözaltına aldı.  Irak uyruklu 3 DEAŞ üyesinin evlerinde yapılan aramalarda da bu kişilere ait cep telefonları ve bilgisayarlara el konuldu. Zanlıların sorgulamalarında M.H.A.´nın  Irak´ta 1700 kişinin katledildiği ´Spyker Katliamı´na katıldığı ortaya çıktı.

İNFAZ ETMİŞLER!

Soruşturma sonrası  Kırıkkale Adliyesi´ne sevk edilen DEAŞ üyeleri M.H.A, M.A.M ve M.A.H. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak  Hacılar F Tipi Cezaevi´ne gönderildi. Terör örgütü DEAŞ, 12 Haziran 2014´te  Irak´ın Selahaddin kentine bağlı Spyker Askeri Üssü´nde yaklaşık bin 700  Irak askeri öğrenci ve güvenlik görevlisini infaz etmişti.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli