Kaymakam Şahin YAŞAM´da ameliyat oldu

Kaymakam Şahin YAŞAM´da ameliyat oldu

Kaymakam Şahin YAŞAM´da ameliyat oldu

Vali Kaymakam´ı ziyaret etti

Bahşılı Kaymakamı Zikri Şahin Özel Yaşam Hastanesi´nde başarılı bir operasyon geçirdi. Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz, rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin´i ziyaret etti.

VALİ ZİYARET ETTİ

Bahşılı İlçesi Kaymakamı Zikri Şahin Özel Yaşam Hastanesi´nde başarılı bir ameliyat geçirdi. Bir süredir fıtık rahatsızlığı yaşayan Kaymakam Şahin, Genel Cerrah Op. Dr. Mehmet Öncel tarafından ameliyat edildi. Başarılı bir ameliyat sonrasında Yaşam Hastanesi´nde bir gün istirahat eden Kaymakam Şahin´i Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

TABURCU OLDU

Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik´le birlikte Kaymakam Şahin´i ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, Kaymakam´dan sağlık durumu konusunda bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Kaymakam Şahin, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, Yaşam Hastanesi ile Op. Dr. Mehmet Öncel´e teşekkür etti. Kaymakam Şahin´i Kaymakamlık personeli, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Sağlık durumu iyi olan Kaymakam Şahin, ameliyatın ertesi günü taburcu oldu.

 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false