Kaymaz ve Gençtürk ailelerinin mutlu günü

Kaymaz ve Gençtürk  ailelerinin mutlu günü

Kaymaz ve Gençtürk ailelerinin mutlu günü

Gençtürk evlendi

Safüre-M. Ali Kaymaz çiftinin biricik kızları Sultan ile Kırıkkale´nin sevilen eğitimcilerinden Hamdi-Türkan Gençtürk çiftinin biricik oğulları, Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Ali, gerçekleştirilen görkemli düğünle dünya evine girdiler.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde çiftin nikâh şahitliğini Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ile MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk yaptılar. MHP İl, İlçe ve Kadın Kolları Teşkilatlarının yanı sıra birçok dernek, vakıf ve STK temsilcisiyle birlikte çeşitli siyasi partilerin temsilcileri, genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

BAHÇELİ´DEN TEBRİK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin katılamadığı düğünde, Bahçeli´nin çelengi ve telgrafı büyük alkış aldı. Ev düğününde, her iki evi de erken saatlerden itibaren boş bırakmayan konuklar ve genç çiftin akrabaları, halay çekip yöresel oyunlar eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

ŞAHİTLİK ETTİLER

Geçen ay içerisinde nişan töreniyle mutluluğa ilk adımlarını atan genç çiftin yüzüklerini de takan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, nikâh töreni sırasında yaptığı konuşmada, ?Zaten insanların toplum içerisindeki duruşları, toplumun en küçük birimini oluşturan aile yapısına da yansımaktadır. Şundan eminim ki Ali kardeşimizin, Ocak başkanlığındaki özverisi ve ciddiyeti tamamıyla aile yapısına da yansıyacak, kendisine eş ve hayat arkadaşı olan Sultan kardeşimizle, bir ömür sürecek bir hayat yolculuğunun da mutlu ve mesut geçmesine vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle her iki kardeşime de mutlu ve mesut bir ömür temenni ederim? dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false