Anahtar Kelimeler: Kazandırmaya devam ediyor

Kazandırmaya devam ediyor

Kazandırmaya devam ediyor

Kazandırmaya devam ediyor

Lisenin büyük başarısı

Kırıkkale´nin en çok tercih edilen Anadolu Lisesi olan Atatürk Anadolu Lisesi 2018 yılı üniversite sınavlarında büyük bir başarıya imza attı.

BÜYÜK BİR BAŞARI

Üniversite yerleştirme sonuçlarına göre; 7 öğrenci Tıp Fakültesine, 5 öğrenci Hukuk Fakültesine, 6 öğrenci FTR, 19 öğrenci Mühendislik Fakültesine, 2 öğrenci Eczacılık Fakültesine, 2 öğrenci Mimarlık Fakültesine, 2 öğrenci Diyetisyenlik Bölümüne, 2 öğrenci Veterinerlik Fakültesine, 4 öğrenci Milli Savunma Üniversitesine, 2 öğrenci Psikoloji Bölümüne, 5 öğrenci Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümüne, 15 öğrenci Eğitim Fakültesine, 15 öğrenci de 4 yıllık farklı bölümlere yerleşme başarısını gösterdi. Atatürk Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğinin aldığı karar doğrultusunda okulda tören düzenlenerek; Türkiye´de ilk on bine giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. En iyi dereceyi yapan öğrenci Eren YÜKSEL 1000 TL ve kol saati ile ödüllendirildi. Diğer öğrenciler de kol saati ile ödüllendirildiler.

ASLA UNUTULMAYACAK

Törende konuşma yapan okul Müdürü Barış KÜÇÜK; öğrencilerin başarısında emeği geçen tüm okul personeline ve velilere teşekkür ederek; gelecek yıl çok daha iyi sonuçlar beklediğini belirtti. Öğrencileri tebrik ederek eğitim ve iş yaşamlarında başarılar diledi. Atatürk Anadolu Lisesi olarak vatana, millete çeşitli kademelerde hizmet edecek; vatansever bireyler yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi. Ödül alan öğrenciler yaptıkları konuşmalarda; katkılarından dolayı öğretmenlerine ve okul idaresine teşekkür ederek okullarını asla unutmayacaklarını söylediler.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli