Anahtar Kelimeler: Keçili birlik etkinliği

Keçili´de birlik etkinliği

Keçili´de birlik etkinliği

Keçili´de birlik etkinliği

Bir araya geldiler

Yahşihan İlçesi Keçili köyünde ?Birlik ve Beraberlik Etkinliği? düzenlendi. Keçili Köyü Dernek Başkanlığı öncülüğünde yapılan etkinliğe Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

ETKİNLİK YAPILDI

Vali Haktankaçmaz etkinlikte yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi bakımından, gelenek, görenek, örf ve adetlerimizin çocuklarımıza, genç nesillere öğretilmesi bakımından bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu belirterek, ?Elbette ki bu tür organizasyonlar hemşerilerimizin bir araya gelmesi bakımından önemli ama bu kültürün devam etmesi açısından, bu ülkenin birlik ve beraberliğinin devam etmesi açısından çok daha büyük bir önem arz etmektedir? dedi.

VALİ DE KATILDI

Bu tür etkinlikleri devam ettirmenin, geliştirerek devam ettirmenin önemini vurgulayan Vali Haktankaçmaz, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.Etkinlik alanından ayrıldıktan sonra Keçili köyündeki köy içi yollarda yapımı devam eden kilit parke çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Haktankaçmaz, çalışanlara kolaylıklar diledi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false