Anahtar Kelimeler: Keskin ailesinin günü

Keskin ailesinin acı günü

Keskin ailesinin acı günü

Keskin ailesinin acı günü

Mahir Keskin vefat etti

Kırıkkale´nin tanınmış ailelerinden eğitimci Mahmut Keskin ve gazeteci Abdurrahman Keskin, kardeşlerin babası Mahir Keskin, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu

SEVENLERİNİ DERİNDEN ÜZDÜ

Kırşehir´in Çiçekdağı ilçesi, Boğazevci köyü nüfusuna kayıtlı; gazeteci Abdurrahman, Abdullah, eğitimci Mahmut, Muhammet Raşit, Asiye ve Cemile kardeşlerin babaları Molla lakaplı Mahmut Keskin, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzen merhum Keskin için Beyazıt Camii´nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

YUVA MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

Merhum Keskin´in cenaze törenine; AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir, sivil toplum kuruluş temsilcileri, eğitim camiasının temsilcileri, siyasi temsilciler, kamu kurum yetkilileri ve Keskin ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası merhum Keskin, Yuva Aile Mezarlığı´nda dualar eşliğinde toprağa verildi. Sevenleri ve yakınları Keskin ailesini bu acı günlerinde yalnız bırakmazken taziye temennilerini iletti. 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false