Anahtar Kelimeler: Keskin kongresi yapıldı

Keskin kongresi yapıldı

Keskin kongresi yapıldı

Keskin kongresi yapıldı

Bulut, Başkan seçildi

AK Parti Keskin İlçe Başkanlığı görevine yeniden Halim Bulut seçildi.

KONGRE TAMAMLANDI

AK Parti  Keskin İlçe Başkanlığı görevine yeniden Halim Bulut seçildi. Keskin Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen kongrede konuşan  AK Parti  Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk,  Hakkari´nin  Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleriyle bölücü terör örgütü  PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit düşen askerlere Allah´tan rahmet diledi.

?TÜRKİYE DİMDİK AYAKTA?

Türkiye´nin dimdik ayakta olduğunu ve terör örgütlerinin başını ezeceklerini belirten Öztürk, "Kongremiz hayırlı uğurlu olsun. Ben bu partimin  Keskin´de kurucu üyesiyim. Dünyaya hükmeden partinin birer neferiyiz. Artan oylarımız ve kazandığımız seçimlerimizle başarıyı perçinledik.  AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan´ı hiç kimse engelleyemedi. Yeni sistemde koalisyon olmayacak, saflarımızı sık tutacağız. Bütün seçimlerde aktif görevler aldım.  Kırıkkale 105 bin oyun sorumluluğunu omzumda hissediyorum. Önümüzdeki seçimlerde  Kırıkkale´nin plakası olan 71´i yüzde olarak yakalamak için uğraşacağım." diye konuştu.

DAĞDELEN´DEN AÇIKLAMA

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ise ülkenin birlik ve beraberliğinin korunması için uyanık olmaları gerektiğini ifade etti. Dış güçlere karşı daha çok çalışmaları gerektiğini anlatan Dağdelen, "Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Ailelerine de sabırlar diliyorum. Bu hain yapıların ülkemize düzenledikleri alçakça saldırılarını kınıyorum. Bizler buralarda oldukça bu hainler emellerine ulaşamayacaklar. Kongremizin de hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu. Kongrede,  AK Parti  Keskin İlçe Başkanlığı görevine yeniden Halim Bulut seçildi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false