Keskin´de esnafa bayrak dağıtıldı

Keskin´de esnafa bayrak dağıtıldı

Keskin´de esnafa bayrak dağıtıldı

Ziraat Odası bayrak dağıttı

 

 

Keskin Ziraat Odası Başkanlığı Suriye´nin Afrin bölgesinde teröristlerin etkisiz hale getirilmesi, terör yuvalarının dağıtılması ve sınırlarımızın güvenli hale gelmesi için Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatına destek ve ülke olarak birlik beraberlik ruhunu göstermek için Keskin pazar esnafına ve vatandaşlara bayrak dağıttı.

 

 

DUAYLA BAŞLADI

Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Ziraat Odası Başkanı Dursun Baran, AK Parti İlçe Başkanı Halim Bulut, MHP İlçe Başkanı  Zafer Çakmaklı  ve kurum müdürlerinin geniş katılımıyla yapılan bayrak dağıtımı İlçe Müftüsü Fazlı Mutlu´nun  Afrin Harekatında görev yapan kahraman ordumuz için yapılan duayla başladı.

 

HER YERE ASMAKTIR

 Yapılan duanın ardından Kaymakam Köken ve  diğer kurum temsilcileri  pazar esnafını tek tek gezerek bayrak dağıttı. Kaymakam Köken , ?Suriye sınırımızda terör unsurlarını yok etmek için mücadele eden kahraman ordumuz için dua edelim. Gün birlik ve beraberlik günüdür.Askerlimizin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak  ve  onlara desteğimizi göstermenin en iyi yollarından biride  şanlı bayrağımızı ilçemizin her  yerine asmak olacaktır´´ dedi. Kaymakam Köken böyle önemli bir organizasyonu düzenlediği için Ziraat Odası Başkanı Dursun Baran´a teşekkür etti.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli