Keskin´de muhtarlar sorunlarını anlattı

Keskin´de muhtarlar sorunlarını anlattı

Keskin´de muhtarlar sorunlarını anlattı

Toplantı yapıldı

 

Kırıkkale´nin Keskin ilçesinde Kaymakam Muammer Köken başkanlığında 55 köy muhtarı, 6 mahalle muhtarının katılımı ile toplantı düzenlendi.

 

SORUNLAR İLETİLDİ

Kırıkkale´nin  Keskin ilçesinde Kaymakam  Muammer Köken başkanlığında 55 köy muhtarı, 6 mahalle muhtarının katılımı ile toplantı düzenlendi. İçişleri Bakanlığı tarafından her ay yapılması planlanan muhtarlar toplantısının Ağustos ayı toplantısı Kaymakamlık Konferans Salonunda yapıldı. Toplantıya Kaymakam  Muammer Köken başkanlığında kurum müdürleri 55 köy muhtarı, 6 mahalle muhtarı katıldı. Bu ay 4´üncüsü gerçekleştirilen toplantıda bir önceki toplantıda muhtarlar tarafından belirlenen konuların raporları okundu.

 

TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

İlçe Kaymakamı Köken, toplantıda tüm muhtarlara teşekkür ederek toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu. Kurum Müdürleri ise ilçede sürdürülen projeler hakkında muhtarları bilgilendirdi. Köy ve mahallelerinin sorunlarını dile getiren mahalle muhtarları, Kaymakam Köken´e teşekkür ettiler. Kaymakam Köken ise sorunların takipçisi olacağını söyledi.



Hll
14.08.2017 22:14:44
Sorun mu işmi yapılıyor ki sorunları olsun bir çıkın mahallenize bakın yapılacak çok iş var

  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false