Anahtar Kelimeler: kişi ihraç edildi

KHK ile 10 kişi ihraç edildi!

KHK ile 10 kişi ihraç edildi!

KHK ile 10 kişi ihraç edildi!

Liste yayınlandı

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında kamu görevinden çıkarılanlar ve göreve iade edilenlere ilişkin listelerin de bulunduğu 686 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete´nin mükerrer sayısında yayımlandı. Son yayınlanan listede İl Jandarma, İl Milli Eğitim ve Kırıkkale Üniversitesinden toplam 10 kişi bulunuyor. Emniyetteki sayı ise henüz netlik kazanmadı.

EN ÇOK MİLLİ EĞİTİM

686 Sayılı KHK ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca, devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya itisakı yahut bunlarla irtibatı olan kişiler, kamu görevinden başka hiçbir işleme gerek kalmaksızın çıkarıldı. Yeni KHK ile Kırıkkale´den toplam 10 kişi kamu görevinden çıkartıldı. KHK ile Milli Eğitim Müdürlüğünden 6, İl Jandarma Komutanlığından 3 olmak üzere 9 kişi kamu görevinden çıkarıldı. İl Emniyet Müdürlüğünden çıkarılanların sayısı ise netlik kazanmazken sayının ilerleyen günlerde netleşeceği açıklandı. Yüksek Öğretim Kurulu bünyesindeki 1 akademik personel de kamu görevinden çıkarılanlar arasında yer aldı.

ÇIKARILANLARIN İSİM LİSTESİ

Kırıkkale İl Jandarma Komutalığında görevli Jandarma Astsubay Çavuş Hüseyin Göktürk, Uzman Jandarma 2 Kademeli Çavuş Ömer Çatal, Uzman Jandarma 2 Kademeli Çavuş Ersin Atak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü (Balışeyh) Bayram Bostancı, (Merkez) Ahmet Bayar, Fatma Güneri, Mehmet Evren Demirci, Mehmet Korkmaz, Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Siyaset ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı Yardımcı Doçent Fuat Özdinç ihraç edildi. 



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli