Anahtar Kelimeler: Kılevli köyüne müjdesi

Kılevli köyüne su müjdesi

Kılevli köyüne su müjdesi

Kılevli köyüne su müjdesi

Köy için önemli gelişme

Kırıkkale´nin Balışeyh ilçesine bağlı Kılevli köyünün yıllardır süregelen su problemi, Kaymakamlık nezdinde yapılan çalışmalarla sonuca bağlandı. Köy halkının yıllardır çektiği su problemi için sondaj çalışmaları başladı.

 

 

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Yıllardır susuzlukla mücadele eden ve mevcut köy deposundaki suyun yetmediği Kılevliköyünün susuzluk problemine neşter vuruldu. Bir yıl gibi kısa sürede göreve başlayan Balışeyh Kaymakamı Önay Altuntaş´ın ısrarla üzerinde durduğu çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Köylülerin yanından hiçbir zaman ayrılmayarak takdir toplayan Altuntaş, yaptığı sondaj çalışmalarını da yerinde inceledi.

 

125 METRE DERİNLİĞE İNİLDİ

Yapılan sondaj çalışmalarıyla birlikte Mehmetbeyobası köyünün de su probleminin giderileceği belirtildi.  Sondaj kuyusu açma çalışmalarında 125 metreye kadar inildiği, sert zemine ulaşılana kadar devam edeceği ifade edildi. Köy halkının sorunlarını yakından takip ettiğini vurgulayan Kaymakam Altuntaş, ?Köylülerimize hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah daha güzel çalışmalara imza atacağız? dedi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli