Anahtar Kelimeler: Kimseye vermedim

?Kimseye söz vermedim?

?Kimseye söz vermedim?

?Kimseye söz vermedim?

 

?Temayül mutlaka yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın partisinin MYK toplantısında seçimle ilgili çok önemli sözler konuştuğu öğrenildi. Erdoğan´ın seçimler, aday belirleme ve adayların durumuna ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptığı vurgulandı.

YENİ PROJELER OLACAK
İşte Erdoğan´ın açıklamaları: Yeni bir başlangıç yapacağız. İddialarımız olacak. Demokrasi ile ilgili sorunlarımız var. Bu konularda adım atılacak. Bunlar manifestoda olacak. Yatırımlarımız var, devam edenler var, yeni projeler de olacak.

TEMAYÜL YAPILSIN
Mutlaka temayül yapılsın. Bu konuda tecrübelerimiz var. Kısa süre içinde tamamlanacak. Daha sonra komisyonlarda değerlendireceğiz. Mevcut milletvekilleri hariç, eski bakan ve milletvekilleri de aday adayı oluyorsa, onlar da temayüle girecek. Ayrım yapılmayacak.

ADAYLIK GARANTİSİ YOK
Aday olmak isteyenle kamu görevlileri ile ilgili kimseye bir garanti vermedim. Bir memura adaylık garantisi diye bir şey yok. Ayrıca bürokratlar neyse bakan yardımcıları da aynı. Onların da garantisi yok.

TEŞKİLATLARI BOŞALTMAYIN
3 dönem kuralını mümkün olduğu kadar uygulamaya çalışacağız. Teşkilatlardan da çok fazla aday olmasın. Teşkilatları boşaltmayın.

ADAY TANITIMI 29 MAYIS´TA
Erdoğan, propaganda döneminde mitinglerin yanı sıra televizyon programlarına da katılacak. AK Parti´nin takvimine göre aday tanıtımı ve seçim bildirgesi 29 Mayıs´ta Ankara Arena´da gerçekleştirilecek.?

 



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli