Anahtar Kelimeler: Kırıkkale yapar

?Kırıkkale 3-0 yapar?

?Kırıkkale 3-0 yapar?

?Kırıkkale 3-0 yapar?

?Kırıkkale için çalışıyoruz?

Saygılı HABERKALE´ye konuştu

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, seçildiği günden bu yana ilk kez bir söyleşi gerçekleştirdi ve bunu da Kırıkkale´nin en çok takip edilen haber sitesi olan HABERKALE ile yaptı?

HABERKALE İmtiyaz Sahibi Murat Tanır ve Genel Yayın Yönetmeni Halil Halat´a konuşan Saygılı, çalışmalarını, hedeflerini, prensiplerini ve düşüncelerini paylaşarak kamuoyuna mesaj verdi.

2016 ŞANTİYE YILI OLACAK

Söyleşimizin ilk bölümünde sosyal gelişmeler konusunda bilgiler veren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ikinci bölümde ise teknik konularda, proje ve programlar hakkında bilgiler verdi. Saygılı, üçüncü bölümde yeni bazı teknik bilgilerin yanı sıra siyasi konularda da açıklamalarda bulundu. 2016 yılının Kırıkkale için tam bir şantiye yılı olacağını açıklayan Başkan Saygılı, ?Bir çok çalışmamızın startı önümüzdeki yıl verilecek. Bazı başlayan çalışmalar da gelecek yıl devam edecek veya tamamlanacak. Yani 2016 yılı Kırıkkale için bir şantiye yılı olacak? dedi.

DOLMUŞLARA YENİ YERLER

Başkan Saygılı, özellikle yeşil alan çalışmalarına ağırlık vermek istediğini söyleyerek, ?Her yere yeşil alan yapmak istiyorum ama alan bulamıyoruz? dedi. Dolmuşlar için bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Saygılı, ?Dolmuşlar için her mahalleye bekleme noktaları yapıyoruz. Şehir merkezinde bekleyerek trafik yoğunluğuna neden olmalarını böylece ortadan kaldıracağız? dedi ve böylece şehir trafiğinin rahatlayacağını vurguladı.

BAĞLARBAŞINDA KENTSEL DÖNÜŞÜM

Herkesin merakla beklediği meydanın altına otopark yapılmasıyla ilgili gelişmeleri anlatan Başkan Saygılı, ?Bu konudaki çalışmalarımız sürüyor. Meydan genişleyecek biliyorsunuz. Valilik binası falan, hükümet konağı kaldırılacak. Yer altı otoparkını da bu noktaya yapmayı tasarlıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız sürüyor? diye konuştu. Bağlarbaşı Mahallesi´ne yönelik bir çalışmaları olduğunu açıklayan Saygılı, ?Bu bölgede kentsel dönüşüm çalışması olacak. Çalışma başladı? dedi.

ULAŞIM AÇIKLAMASI

Şehirde toplu taşım araçları olup olmayacağı konusundaki soruya Başkan Saygılı, ?Böyle bir çalışmamız yok. Ama raylı sistem düşünülebilir. Zaten dolmuş sayısı fazla. Bir gün çalışıp bir gün yatıyorlar? dedi. Başkan Saygılı, temizlik konusunda daha titiz olacaklarını, Cadde ve sokaklara önem verdiklerini belirtti. Halk eğitim Merkezi kurslarına benzeyen bir çalışma içinde olduklarını da söyleyen Başkan Saygılı, sosyal çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi.

AK PARTİ 3-0 YAPAR

Söyleşinin son bölümünde seçimler konusunda da yorumlarda bulunan Başkan Saygılı, AK Parti´nin 3-0 yapacak güçte olduğunu ifade etti. Saygılı, Türkiye genelinde belediye başkanlarına yönelik olarak yapılan bir anket çalışmasında kendisinin oyunu en çok artıran başkan olarak birinci seçildiğine dikkat çekti. Saygılı yeni yapılan bir ankette bu oranın arttığına işaret ederek bunun sandığa elbette ki yansıyacağını söyledi ve ?Böyle güzel gelişmeler var. Bu bizi mutlu ediyor. Bunun elbette siyasette yansımaları olacaktır diye düşünüyorum? dedi. SON



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false