Kırıkkale, ?BÜYÜK? şölene hazırlanıyor

Kırıkkale, ?BÜYÜK? şölene hazırlanıyor

Kırıkkale, ?BÜYÜK? şölene hazırlanıyor

Yurt genelinde düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle adını kısa sürede duyuran Tüm Gençlik Teşkilatı Genel Merkezi tarafından ?Türkiye sevdalıları buluşuyor? başlığı altında şölen yapılacak. Ünlü sanatçı Uğur Işılak´ın katılacağı şölen için hazırlıklar sürüyor.

GENEL BAŞKAN POLAT´IN İSTEĞİ ÜZERİNE

Kendisi Kırıkkaleli olan TGT Genel Başkanı Hakan Polat yönetimindeki teşkilat yönetiminin kararıyla Kırıkkale´de düzenlenecek olan şölen için hazırlıklar sürüyor. Ünlü sanatçı Uğur Işılak, Şerafettin Çaylı ve 15 Temmuz Marşı´nın yazarı Ali Sinanoğlu ve Anadolu Folklor ekibinin ve sürpriz konukların katılacağı şölen 12 Ağustos Cumartesi günü 15 Temmuz´da Cumhuriyet Meydanında yapılacak.

KIRIKKALELİLER İÇİN GÜZEL BİR FIRSAT

Kırıkkaleliler için güzel bir akşam geçirme fırsatı olarak değerlendirilen şölen ile ilgili açıklamalarda bulunan TGT Genel Başkanı Hakan Polat öncelikle şölenin burada düzenlenmesini kendisisin arzuladığını söyledi. Polat bu tür sosyal içerikli etkinliklere Kırıkkale halkının da hakkı olduğunu söyledi. Ünlü sanatçıların katılacağı şölen için ünlü sanatçıların yanı sıra siyasetçi, bürokrat ve iş dünyasından önemli konukların davet edildiğini söyledi.

AKŞAM BAŞLAYIP GECE DEVAM EDECEK

Devlet ve hükümet kadından Bakan ve Milletvekili, üst düzey bürokrat ve sürpriz konukların da katılması beklenen şölen akşam 17.00´de Belediye binası önünden başlayacak ve şölenin yapılacağı Cumhuriyet Meydanına kadar devam edecek Mehteran Alayının yürüyüşü ile başlayacak. İlgili tanıtım konuşmalarının ardından şölenin eğlence bölümünde ünlü sanatçı Uğur Işılak ve diğer sanatçıların konseri ile devam edecek. Şölen tüm Kırıkkalelilere açık olacak.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false