Anahtar Kelimeler: Kırıkkale olacak

?Kırıkkale çok İYİ olacak?

?Kırıkkale çok İYİ olacak?

?Kırıkkale çok İYİ olacak?

Altınışık çalışmalarını sürdürüyor

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Bülent Altınışık tecrübeleri ve siyasi bilgileri ışığında Kırıkkale´ye hizmete talip olduğunu söyledi.

SİYASİ TECRÜBESİ İYİ

Aday adayı olan Altınışık, siyasi çalışmalarını sürdürüyor. Önceki gün ziyaretlerde bulunan Altınışık, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in Türkiye için büyük bir umut olduğunu belirterek, İyi Parti´nin Türkiye´ye iyi geleceğini, Kırıkkale´nin de iyi olacağını söyledi. Siyasetçi bir aileden gelen Altınışık, Keskin belediye başkanlığı görevinde bulunarak siyasi bilgilerini artırdı.

TÜRKİYE ŞAHLANACAK

Kırıkkale´ye hizmete talip olan Altınışık, Türkiye ekonomisi zor durumda, vatandaş, ensaf, iş dünyası ve emekli perişan .Kırıkkale ise son derece mağdur. İyi Parti olarak tüm bu sorunlara neşter vuracağız. Türkiye ayağa kalkacak, Türkiye şahlanacak? şeklinde konuştu.

EN AZ İKİ VEKİL OLACAK

Kırıkkale İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Bülent Altınışık, ?24 Haziran seçimlerinde Türkiye´de İyi Parti´nin güneşi doğacak. Kırıkkale´de 2 vekili hedefliyoruz. Tüm aday adaylarımızla seçime ve başarıya odaklandık. İyi Parti Türkiye´nin umudu, İyi Parti Kırıkkale´nin umududur. Sandıkta Türkiye ve Kırıkkale´de büyük bir oy patlaması yaşayacağız? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli