Anahtar Kelimeler: Kırıkkale fuara katıldı

Kırıkkale fuara katıldı

Kırıkkale fuara katıldı

Kırıkkale fuara katıldı

Fuarda tanıtım yapılıyor

 

 

 

Türkiye´nin uluslararası en büyük turizm buluşması Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı´nın (EMITT) 22´ncisi başladı.

 

 

ÖNEMLİ BİR FIRSAT NİTELİĞİNDE

 Avrupa´nın da en büyükleri arasında yer alan EMITT Turizm Fuarı 85 ülkeden 4 bin 800 katılımcı, 600 tur operatörü ile bin 30 firmayı ağırlamaya hazırlanıyor. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş´un 25 Ocak´ta ziyarete açtığı fuar Türk turizmi için önemli bir fırsat niteliğinde. 

KATMA DEĞER SAĞLIYOR
Turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası EMITT Turizm Fuarı, 25 - 28 Ocak 2018´de Kırıkkale Valiliği himayelerinde Kırıkkale Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Makine Kimya Genel Müdürlüğü, Ahiler kalkınma ajansı ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi´nde gerçekleşecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Türkiye´nin de dâhil olduğuTürkiye´nin turistik değerlerinin tanıtılması, turizminin çeşitlendirilmesi ve pazarın hareketlendirilmesinde büyük rolü olan EMITT Fuarı beldelere, kalkınma ajanslarına, turizm firmaları ve sektör profesyonellerine de yüksek katma değer sağlıyor. 

 

TÜRKİYE´YE ÇEKİYOR
İstanbul´da 65 bin metrekarelik bir alandaki 12 salonda gerçekleştirilen fuar yabancı basın mensuplarını da Türkiye´ye çekiyor. İstanbul Tüyap Beylikdüzü Fuar alanında düzenlenecek 22. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 25-28 Ocak tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli