Anahtar Kelimeler: Kırıkkale hayallerimin şehri

?Kırıkkale hayallerimin şehri?

?Kırıkkale hayallerimin şehri?

?Kırıkkale hayallerimin şehri?

Yarar, hayalini açıkladı

 

 

31 Mart yerel seçim çalışmalarını kapsamlı bir şekilde sürdüren MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar, beraberinde MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesinde yatan hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

 Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar beraberinde MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkan yardımcımız Gökay Gül, teşkilat mensupları ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi gören hasta ve yakınlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. MHP heyeti ayrıca Hastane çevresinde bulunan esnafları da işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Ziyaret öncesi Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sancar Serbest´i ziyaret eden Milletvekili Öztürk ve Başkan adayı Yarar, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Öztürk ve Yarar daha sonra hastane personellerine de çalışmalarında başarılar diledi.

 

HİZMETLERİMİZ OLACAK

Hastanede tedavi gören hastaları servislerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar, özellikle yaşlı hastalar ile yakından ilgilendi. Ziyaretinde samimi sohbetlerde bulunan MHP adayı Yarar ?Kırıkkale anılarımın, hayallerimin, hedeflerimin şehridir. Kırıkkale´m doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım, hayatım boyunca üzerine titrediğim memleketimdir. Şehrimizin daha yaşanılabilir, içerisinde ekonomi, istihdam ve üretime yönelik 40 soruna 40 proje hazırlayarak yola çıktık. Kırıkkale için hayali olmayan belediye başkan adayının şehrimize beklenilen düzeyde hizmet edemeyeceğine inanıyorum. Projelerimiz arasında eli öpülesi yaşlılarımızı da yakından ilgilendiren projeler bulunuyor. Bunlardan bazıları şefkat evleri, engelsiz yaşam merkezi, başkanımız mahallede, mahalle kültür evleri gibi hizmetlerimiz olacak. Kırıkkale´de yaşayan tüm hemşehrilerimin hizmetkarı olmak için çıktığım bu yolda hepinizin desteğini bekliyorum? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli