Anahtar Kelimeler: Kırıkkale hepimizin

?Kırıkkale hepimizin?

?Kırıkkale hepimizin?

?Kırıkkale hepimizin?

Seçim ziyaretleri sürüyor

31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimi kapsamında; İYİ Parti, CHP ve Demokrat Parti´nin ortak adayı olan Mahir Yılmaz, çalışmalarını sürdürüyor.

ZİYARETLERDE BULUNDULAR

CHP Milletvekili Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, DP İl Başkanı Hayati Çimen ve siyasi partilerin yönetimiyle birlikte çalışma sergileyen Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, ziyaretler gerçekleştiriyor.  Vatandaşların sevgisiyle karşılaşan Yılmaz ve beraberindeki heyet, seçim kapsamında destek istiyor. Ardiyeciler sitesinde bir esnafı ziyaret eden heyet, esnafın kendilerine ikram ettiği ekmeği paylaştılar.Seçimi kazanacaklarına inandıklarını belirten Yılmaz, ?İnşallah hep birlikte başaracağız. Bize bu kutlu ve onurlu görevi gören herkese sonsuz teşekkür ederim.  Siz bana inandınız, ben size güvendim. Ömür boyu siz Kırıkkaleli hemşerilerimizin ömür boyu başımızın üstünde yeri olacaktır, bundan hiç şüpheniz olmasın. Hepimiz Kırıkkale´de yaşıyoruz, Kırıkkale´nin sıkıntılarını biliyoruz. Halkımızın sorun ve taleplerini çözüme kavuşturmak için gereken çalışmaları yerine getireceğiz? dedi.

KIRIKKALE İYİ OLACAK

İyi Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz ve Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ise, konuşmalarında Kırıkkale´ye ve Kırıkkale halkına hizmet etmek için yola çıktıklarını söylediler. Belediyenin herkesin belediyesi olacağını hatırlatan Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, ?yaptığımız ittifak hayırlı olacak.? Kırıkkale´ye İyi gelecek. Vatandaş bunun bilincinde. Bizde aynı bilinç ve duyarlılıkla şehrin yaşanılabilir kent olması için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın´ dedi. Milletvekili Ahmet Önal ise, güçlü ve doğru adayımız var. Üç Partiden halkımızın verdiği destek ile inşallah Belediye yönetimini  Mahir Yılmaz devralacak. Ben değil biz iktidar olacak. Belediyenin kapısını bilmeyen herkes bizim yönetimimizde öğrenecek´ dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false