?Kırıkkale için çalışacağız?

?Kırıkkale için çalışacağız?

?Kırıkkale için çalışacağız?

Altınışık çok iddialı

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Altınışık, hafta sonunda Kaletepe ve Bahçelievler Mahallesinde bulunan pazarları ziyaret etti. Ardından ise Türk Metal Sendikası ziyareti geldi.

KIRIKKALE BÜYÜYECEK

İYİ Parti Milletvekili Adayı Bülent Altınışık hafta sonunda Kaletepe ve Bahçelievler mahallelerinde bulunan mahalle pazarlarını ziyaret etti, ardından Türk Metal Sendikası ziyareti geldi. Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Altınışık, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi. Vatandaşlara İYİ Parti´nin projelerini anlatarak desteklerini isteyen Altınışık, AKP´yi eleştirdi. İYİ Parti ile hem Türkiye´nin hem de Kırıkkale´nin iyi olacağını dile getiren Altınışık, ?Kırıkkale 16 yıllık tek parti iktidarı ile alamadığı her şeyi İYİ Parti ile alacak. Türkiye büyüyecek, Kırıkkale büyüyecek. İYİ Parti ile Kırıkkale her alanda hak ettiği yere gelecek. İYİ Parti Kırıkkale´nin sorunlarının çözüme kavuştuğu adres olacak? dedi.

BİZ GÖREVE TALİBİZ 

Türkiye´de 16 yıldır tek başına iktidar olan partinin Kırıkkale´ye hiçbir şey vermediğini belirten Altınışık, ?Bunlar birbirleri ile çıkar çatışmasına girmekten şehre katkı sağlamayı unuttular. Şu anda bile Kırıkkale´ye nasıl fayda sağlayıp nasıl şehrimizi iyileştirip geliştirmeyi planlayacakları yerde birbirlerine çelme takmaya çalışıyorlar. İşte 16 yıldır Kırıkkale´nin karşı karşıya geldiği kader bu. Biz şehrimizi geliştirmek için göreve talibiz. 16 yıldır Kırıkkale´den yetki alan ancak karşılığında Kırıkkale´ye hiçbir şey katamayan siyasetçilerin karşısında, milletimizden aldığımız yetkiyi bütün sınırlarına kadar Kırıkkale için kullanmayı vaad ediyoruz? şeklinde konuştu. Altınışık, Pazar ziyaretleri gerçekleştirdiği Kaletepe ve Bahçelievler mahallelerinde mahalle toplantıları da gerçekleştirdi.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli