Anahtar Kelimeler: Kırıkkale sele teslim oldu

Kırıkkale sele teslim oldu!

Kırıkkale sele teslim oldu!

Kırıkkale sele teslim oldu!

Her yeri sel aldı!

 

Belediye yine yetersiz kaldı!

 

Kırıkkale´de etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Bir anda her yer sel suları ile doldu. Çarşamba Pazarı´nı sel aldı?

 

 

1 SAAT DEVAM ETTİ

Ülke genelinde 14 şehir için uyarı yapılan sağanak yağış, Kırıkkale´de öğle saatlerinde etkisini gösterdi. Yaklaşık 1 saat süren yağmura Kırıkkaleliler hazırlıksız yakalandı. Çarşı merkezindeki pek çok vatandaş dükkanların tenteleri altına ve apartman boşluklarına sığınırken, çevre esnafı dükkanlarına su dolmaması için kaldırım üzerinde biriken suları cadde üzerine çektiler. Su biriken caddedeki araç sürücüleri de zor anlar yaşadılar. Yaşanan sıkıntının büyümemesi için belediye ekipleri çalışmalarını sürdürürken, Zafer Caddesi üzerinde tıkanan rögar ise belediye ekipleri tarafından temizlenmeye çalışıldı.

 

VATANDAŞ TEPKİLİ

Yüksek kesimlerden akan sular çarşı içinde büyük sıkıntıya yol açtı. Kurulu halde bulunan Çarşamba Pazarı resmen sele teslim oldu. Pazarı sel aldı. Yerde serili olan sebze ve meyveleri sel suları aldı götürdü. Pazar yerinin bulunduğu cadde üzerinde yaklaşık 20 santimetre yüksekliğinde sel suları aktı. Sel sularının Emniyet civarında ve meydanda da su birikintilerine yol açtığı gözlendi. Bir çok işyerini sular bastı. İşyeri sahipleri ve vatandaşlar sıklıkla yaşanan bu duruma karşı tepkilerini dile getirdiler. Belediye´nin yetersiz kaldığı gözlenirken, her yağmurdu bu durumun yaşandığını söyleyen bir çok kişi tepkisini dile getirdi. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli