Anahtar Kelimeler: Kırıkkale Mobese artıyor

Kırıkkale´de Mobese´ler artıyor

Kırıkkale´de Mobese´ler artıyor

Kırıkkale´de Mobese´ler artıyor

Yenileri yapılıyor

 

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, kentte 102 olan MOBESE sayısının 240´a, 11 olan plaka tanıma sisteminin de 23´e çıkarılacağını söyledi.

 

 

MOBESE ÇALIŞMASI

Kırıkkale Valisi Mehmet  İlker Haktankaçmaz, kentte 102 olan MOBESE sayısının 240´a, 11 olan plaka tanıma sisteminin de 23´e çıkarılacağını söyledi. Vali Haktankaçmaz, Yenimahallede MOBESE kameraları ve plaka tanıma sistemlerinin temel atma töreninde yaptığı açıklamada,  Kırıkkale´de yılbaşından bu yana 170 bin araç ve 440 bin şahsın sorgulandığını, 340 aranan şahsında yakalandığı belirtti.

 

VALİ BİLGİ VERDİ

Kentin 43 ilin kesiştiği bir noktada olduğunu vurgulayan Haktankaçmaz, "Kırıkkale´nin ve civar illerin güvenliği bakımından önemli kritik bir noktadayız. Bu çerçeve de hem il merkezinde hem de yol üzerinde MOBESE kameraları var. Yine  Samsun yolu üzerinde ağırlıklı olarak plaka tanıma özelliği olan kameralar var. Hali hazırda il merkezi ve ilçelerde 102 MOBESE kamerası var. Bu rakam yapılacak çalışmalar sonrasında 240´a çıkacak. Çalışmalar başladı." diye konuştu. İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ise kent merkezinde güvenlik yönetim sistemlerinin güçleneceğini ifade etti.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli