Kırıkkaleli şehit son yolculuğuna uğurlandı

Kırıkkaleli şehit son  yolculuğuna uğurlandı

Kırıkkaleli şehit son yolculuğuna uğurlandı

?Körpe kuzuma nasıl kıydılar?

Şırnak´ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince bomba yüklü kamyonla düzenlenen saldırıda şehit düşen Kırıkkaleli Polis Memuru Ferhat Bozkurt (22) memleketinde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

CENAZE TÖRENİ YAPILDI

Kırıkkaleli şehidin cenazesi Nur Camii´nde öğlen namazından sonra düzenlenen cenaze töreni ve kılınan namazın ardından Balışeyh´e bağlı Işıklar köyü mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine geniş katılım oldu. Törene şehidin ailesi, yakınları ve İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, emniyet mensupları, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

?KÖRPE KUZUMA KIYDILAR?

Öğlen saatlerinde Yüksek İhtisas Hastanesi morgundan alınan Bozkurt´un (22) naaşı, Kırıkkale´nin Kaletepe Mahallesi´ndeki babaevine getirildi. Helallik alınıp, dua edilmesinin ardından Bozkurt´un cenazesi, Nur Cami ve Külliyesi´ne götürüldü. Şehidin annesi Şehri, ağabeyi Turgay Bozkurt, nişanlısı Kübra Alçın ve yakınları burada tabuta sarılarak, gözyaşı döktü. Anne Şehri, "Körpe kuzum nasıl kıydılar sana" diye ağıt yaktı. Sağlık ekipleri, fenalık geçiren şehit yakınlarına müdahale etti.

TOPRAĞA VERİLDİ

İçişleri Bakanı Efkan Ala, şehidin ağabeyi Turgay Bozkurt´a sarılarak, başsağlığı dileklerini iletti. İl Müftüsü Bekir Gerek´in kıldırdığı namazın ardından cenaze, Balışeyh ilçesi Işıklar Köyü Mezarlığın´da defnedildi. Kırıkkale şehidi burada resmi törenle ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli