Kırıkkaleliler Vakfından Aşure

Kırıkkaleliler Vakfından Aşure

Kırıkkaleliler Vakfından Aşure

Aşure etkinliği yapıldı

 

Kırıkkaleliler Vakfı, ?Muharrem Ayı´ nedeniyle etkinlik düzenledi. Çarşı Camii´nde Cuma namazı çıkışı Hüseyin Kâhya Parkı´nda 3 bin kişiye birbirinden lezzetli aşurelerin ikramı yapıldı.

 

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Aşure etkinliğine Vali Yardımcısı Osman Akbaş, Kırıkkaleliler Vakıf Başkanı Aytekin Araç, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rifat Öcal, İpekci Turizm Genel Müdürü Mehmet İpekci, Kırıkkale Gazeteciler Cemiyet Başkanı İL gazetesi imtiyaz sahibi Ramazan Çetin, sivil toplum kuruluş temsilcileri, bazı kamu kurum il müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Başkan Araç, ?Birlik ve beraberliğin kardeşliğin bir simgesidir aşure. Kırıkkaleliler vakfımızın yönetimi ve sivil toplum kuruluşlarımızın başkanları ile Kırıkkaleli hemşerilerimize birlik ve beraberlik sergilemek istedik. Muharrem ayının içerisindeyiz. Muharrem Ayı olduğundan dolayı böyle bir program düzenlemek istedik. Nur Camii önünde bazı aşure dağıtım etkinlikleri oldu. Bizlerde kısa süre önce Kırıkkale´nin hizmeti giren Çarşı Camii´nin önünde yapalım istedik? dedi

 

İKRAMDA BULUNDULAR

Muharrem ayının ruhuna uygun olarak dünyanın tüm coğrafyalarında yaşayan Müslümanlar için birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin pekiştirildiği bir ay olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Osman Akbaş, ?Aşure günleri birlik ve beraberliğin ve dayanışmanın coştuğu günlerdir. Kırıkkaleliler Vakfı Başkanımız Aytekin Araç´a, vakıf yönetimimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli