KIRIKKALESPOR´UN İSMİ DEĞİŞTİ

KIRIKKALESPOR´UN İSMİ DEĞİŞTİ

KIRIKKALESPOR´UN İSMİ DEĞİŞTİ

Kulüpte yeni dönem başladı

Bir önceki sezon Bal liginde şampiyon olarak 3.lige ayak basan Türk Metal Kırıkkalespor´un(71 Kırıkkalespor) Haziran ayı içerisinde yapmış olduğu olağanüstü kongrenin iptali konusu mahkemeye taşınmış, mahkeme kayyum atanmasına karar vermişti. Mahkeme delil yetersizliği nedeniyle kongrenin geçerli olduğuna karar vermesiyle birlikte kongrede alınan kararlarda hayata geçmiş oldu.

İSMİ DEĞİŞTİRİLDİ

TM Kırıkkalespor´un Haziran ayında yapılan olağanüstü genel kurulunun mahkeme süreci tamamlandı. Mahkeme yapılan olağanüstü genel kurulun iptalini gerektirecek bir durumun yaşanmadığına karar vererek Yargıtay´a itiraz hakkı bulunmak kaydıyla kongrenin geçerliliğine hükmetti. Bu kararla birlikte Haziran ayında yapılan genel kurulda alınan kararlarda yürürlüğe girmiş oldu. Yapılan genel kurulda üyelerden Cengiz Dağdelen, Tufan Kızıltan, Murat Çaykara, Nahit Günay ve Hasan Keskin divana Türk Metal Kırıkkalespor Derneği´nin birinci maddesinin değiştirilmesi önergesi vermiş. Verilen önerge ile Türk Metal Kırıkkalespor´un isminin 71 Kırıkkalespor olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verilmişti.

OYUNCULAR TESİSLERE GELECEK

71 Kırıkkalespor Başkan Metin Karakuş, ?Borçsuz harçsız, Kırıkkale´nin bir takımının profesyonel ligde görmek istiyorduk ve bunu başardık. Mahkeme kararını verdi ve adalet tecelli etti. Takımımız lige başladı. Yolumuza en iyi şekilde ve hedeflerimize ulaşmak için yönetim olarak en iyi şekilde çalışacağız. Kırıkkalemize ve spor camiamıza hayırlı olsun. Takımımız şuanda Ankara´da otelde bu durum Kırıkkale´ye yakışmıyor. En kısa zamanda tesisimizin bakımını yaptıktan sonra oyuncularımız kendi tesislerine gelecek? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli