Anahtar Kelimeler: Kırıkkale borcumuz

?Kırıkkale´ye borcumuz var?

?Kırıkkale´ye borcumuz var?

?Kırıkkale´ye borcumuz var?

Yeni müdüre ziyaret

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ile sivil toplum kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdiler.

ZİYARETTE BULUNDULAR

Kırıkkale genelinde bulunan emeklilerin sorunlarının çözümü için çalışma gerçekleştiren Türkiye Emekliler Derneği, Başkan Zekeriya Aytekin ve yönetimi ile birlikte İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´ya, Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Ahmet Varlı´ya, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer ve son olarak Türk Metal Sendikası Başkanı Mustafa Teke´yi makamlarında ziyaret ettiler. Yeni göreve başlayan Çorumlu ve başkanlara hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Aytekin, emeklilerin sorunları için mücadele verdiklerini belirtti. Aytekin, ?Sizlerde bu şehir için mücadele ediyorsunuz. Çünkü bu şehir hepimizin. Ülkemiz son günlerde terör konusunda çok ciddi dönemden geçiyor.  Güvenlik güçlerimizin mücadelesi ve devletimizin desteği ile inşallah terör sona erecektir? dedi.

GÖREV BİLMEKTEDİR

Aytekin, ?Kısa adı TÜED olan Kırıkkale şubesi yönetim kurulu olarak emeklilerimizin ve yaşlılarımızın sorunlarını yerel gündemde tutmak için toplumun deneyimli ve tecrübeleriyle akiller niteliğinde olan emeklilerimizi ve yaşlılarımızı temsilen ziyaretlerimiz il bürokrasini ve toplumun dinamizmini teşkil eden sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeyi bir görev bilmekteyiz? ifadesinde bulundu. Kırıkkale´nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını belirten Aytekin, ?Görevimizin bilinci içerisinde 14.000 bin emekliyi bünyesinde üye olarak taşıyan Derneğimiz ayrıca üye olmayan emeklilerimizin hak ve menfaatlerini dile getirmeyi bir görev bilmektedir? şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli