Anahtar Kelimeler: Kırıkkale Hollandalı gelin

Kırıkkale´ye Hollandalı gelin

Kırıkkale´ye Hollandalı gelin

Kırıkkale´ye Hollandalı gelin

Dünya evine girdiler

Kırıkkale´nin tanınmış simalarından Emine-Rahmi çiftinin oğlu Caner ile Nora- Perry Waterreus çiftinin kızı Ketty, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATLIDI

Emine-Rahmi çiftinin oğlu Caner ile Nora- Perry Waterreus çiftinin kızı Ketty, Mersan Congresıum Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Saygılı ve Waterreus aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Düğün törenine Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´da katılırken genç çiftin nikahını Saygılı İngilizce olarak kıydı. Kamu kurumlarının müdürleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı düğün töreninde Ketty ve Caner çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Saygılı ve Waterreus ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendiler. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false