Anahtar Kelimeler: Kırıkkale proje desteği

Kırıkkale´ye Kop´tan proje desteği

Kırıkkale´ye Kop´tan proje desteği

Kırıkkale´ye Kop´tan proje desteği

 

Önemli bir gelişme

 

Kırıkkale Valiliği ile Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında, 9 köy için içme suyu çalışmalarında kullanmak üzere 1 milyon 400 bin liralık destek anlaşması yapıldı.

 

PROJE DESTEĞİ

Kırıkkale Valiliği ile  Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında, 9 köy için içme suyu çalışmalarında kullanmak üzere 1 milyon 400 bin liralık destek anlaşması yapıldı. Kırıkkale Valiliği toplantı salonunda düzenlenen protokol imzalama töreninde konuşan Vali Mehmet  İlker Haktankaçmaz, ciddi anlamda çok büyük su sıkıntısı çeken dokuz köy için su çalışması yapılacağını ve proje için toplamda 1 milyon 400 bin liralık destek alacaklarını söyledi.

 

KATKISI BÜYÜK OLACAK

KOP´un  Kırıkkale´ye büyük katkısı olacağını ifade eden Haktankaçmaz, "KOP´a dahil olalı bir yıl oldu. İlk zamanlar acemilikler yaşadık ama KOP idaresindeki arkadaşlarımızla birlikte alışma sürecini hızlı şekilde geçirdik. İnşallah daha büyük anlamda yatırımlara destek alarak çalışmalarımıza devam ederiz. Şuanda yapılacak olan bu çalışmada bizim için son derece büyük oranda önem arz ediyor." diye konuştu. KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı da  Kırıkkale´den KOP´a toplamda 50 projenin gönderildiğini ve bu projelerin çoğunluğuna geri dönüşlerin sağlandığını söyledi. Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false