Anahtar Kelimeler: Kirli oyun devam ediyor

Kirli oyun devam ediyor!

Kirli oyun devam ediyor!

Kirli oyun devam ediyor!

Saldırıya tepki!

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, İstanbul Sultanahmet Meydanında meydana gelen patlamayla ilgili olarak kirli oyun devam ediyor açıklamasında bulundu.

BU ALÇAK BİR SALDIRI

Taşkın, ?Sultanahmet´teki alçak saldırıyı kınıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum? dedi. İstanbul Valiliği´nden yapılan açıklamaya göre, 10 kişinin öldüğü, 15 vatandaşın da yaralandığı bilgilerini edindiklerini belirten Taşkın, ?Umuyoruz ki ölü sayısı artmaz. Sultanahmet patlamasının bir daha yaşanmasını istemiyoruz ifadelerini kullandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın şunları söyledi: ?Sultanahmet Meydanı?nda saat 10.20 sıralarında dikili taşın yakınlarında şiddetli bir patlama meydana geldiği haberini aldık. Bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildiği, patlamanın nedeni hakkında henüz kesin bir bilgiye ulaşılamadığı ifade ediliyor. Bu konunun bizi ilgilendiren boyutu patlamanın olması, 10 vatandaşımızın ölmesi ve 15 vatandaşımızın da yaralanması ile gelişen terör olayı olmasıdır.

SAĞDUYULU OLUNMALI

Çeşitli kaynaklardan değişik haberler alıyoruz. Bu olay ülkemize ve milletimize karşı kirli ittifakın hâlâ devam ettiğinin bir işaretidir. Vatandaşlarımızın bu kirli oyun karşısında sağduyulu davranmaları gerektiğini her zaman olduğu gibi bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Kadim milletimiz bu kirli oyunların üstesinden gelecek kadar sağduyuludur. Devlet ve millet olarak teröre geçit vermeyeceğiz. Bu alçaklar, akıttıkları kanda boğulacaklardır. Her şeyden önce korku, güven ve huzursuzluk girdabına kapılmamalıyız. Terörün amacı da zaten bu? Devletimiz güçlüdür. Devletimize güvenmek zorundayız. Devletimiz bu çapulculara hak ettikleri dersi mutlaka verecektir. Milletimize düşen görev, böyle bir günde birbirine kenetlenerek sağduyulu davranmak olmalıdır.?



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli