Anahtar Kelimeler: Kırşehir örnek oluyoruz

Kırşehir´e örnek oluyoruz

Kırşehir´e örnek oluyoruz

Kırşehir´e örnek oluyoruz

Kırıkkale´de toplantıya katıldılar

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ve İl Genel Meclis Üyeleri Kırıkkale İl Genel Meclis toplantısına katıldılar. İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ve İl Genel Meclis üyelerinin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

KIRIKKALE´YE GELDİLER

Kırıkkale İl Genel Meclis üyeleri toplantısına Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ve meclis üyeleri katıldı. Kırşehir´den gelen 12 meclis üyesini ağırlayan Kırıkkale il genel meclis üyeleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler.  Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ziyarette yaptığı konuşmada, ?Kırşehir il genel meclis üyeleri olarak iç Anadolu ve bazı bölgelerde bulanan il genel meclislerini ziyaret ediyoruz. Bizden daha tecrübeli olan başkanlarımız ve meclis üyelerimizden bilgiler alıyoruz. Bizleri burada ağırlayan İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ve il genel meclis üyelerine teşekkür ediyoruz? diye konuştu.

FİKİR ALIŞVERİŞİ

Dulkadiroğlu´nun konuşmasının ardından ise İl Genel Meclis Üyesi Habip Altıntop yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantının ardından ise Kırşehir ve Kırıkkale İl Genel Meclis üyeleri fikir alışverişinde bulundu. İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı ve il genel meclis üyelerine başarılar diledi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false