Kırtasiye hazırlıkları başladı!

Kırtasiye hazırlıkları başladı!

Kırtasiye hazırlıkları başladı!

Kırtasiye ürünleri için uyarı!

 

 

Okul alışverişi yaparken satın alınacak ürünlerde Türk Standartları Enstitüsü(TSE) ve Avrupa Birliği(CE) standartlarına uyumluluğu simgeleyen işaretlerin varlığına dikkat edilmesi gerektiği bildirildi.

 

ALIŞVERİŞLER BAŞLIYOR

Okul alışverişi yaparken satın alınacak ürünlerde Türk Standartları Enstitüsü(TSE) ve Avrupa Birliği(CE) standartlarına uyumluluğu simgeleyen işaretlerin varlığına dikkat edilmesi gerektiği bildirildi. Eğitim-öğretim döneminin açılmasına sayılı günler kala kırtasiye alışverişi konusunda da ilgi gün geçtikçe artıyor. 28 yıldır  Kırıkkale´de kırtasiyecilik yapan Özgür Kavlak ise bu seneki ilginin beklenilen ve arzu edilen düzeyde olduğu ifade etti. Kavlak, "Bayramın geçmesinin ardından velilerde okula yönelik alışverişte başladı. Şu anki satışlarımızdan memnunuz.

 

ÖNEMLİ UYARILAR

İlerleyen günlerde daha da hızlanacağını düşünüyoruz. Son hafta artık talep en üst düzeyde olur. Biz müşterilerimize en iyi ve en kaliteli ürünleri sunmaya çalışıyoruz, özellikle ürünlerin kanserojen madde içermemesine dikkat ediyoruz. Alışveriş yapan insanlarda ürünlerine güvenmek istiyorlarsa ürünlerde Türk Standartları Kurumuna uyumlu olduğu anlamına gelen ´TSE´ ve  Avrupa Birliği standartlarına uyumlu olduğu anlamına gelen ´CE´ damgasını aramalılar. Bu konuda hassasiyet göstermeleri çocuklarının sağlıkları için ileri derecede önem arz ediyor" dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false