Kızılay´dan Suriyelilere battaniye yardımı geldi

Kızılay´dan Suriyelilere  battaniye yardımı geldi

Kızılay´dan Suriyelilere battaniye yardımı geldi

Sıcak bir yardım

Suriye´deki iç savaştan kaçarak Kırıkkale´ye gelen sığınmacılara yardımlar devam ediyor. Son olarak Kırıkkale Kızılay Şube Başkanlığı battaniye yardımında bulundular.

YARDIMA HAZIRIZ

Hasandede köyü girişinde kurulan çadır ve barınaklarda kalan Suriyeli sığınmacıları Kızılay Şubesi 70 tane battaniye dağıttı. Çadır ve barınaklarda kalan sığınmacıların zor durumda olduklarını düşünerek harekete geçtiklerini açıklayan Kızılay Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan, ?Suriyeliler bizim kardeşlerimiz, misafirlerimiz. 4 yıldan fazla bir zamandır onlara Türk halkının misafirperverliğini gösteriyoruz. Ülkemizden ayrılmalarına kadar da aynı duyarlılıkla hizmet vermeye devam edeceğiz. Çadırda kalan Suriyelilerin gecenin soğuğunda üşümemeleri için, özellikle de bebek ve çocukların bu olumsuz koşullardan etkilenmemeleri için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu amaçla 70 adet battaniye dağıtımını gerçekleştiren ekiplerimiz, ihtiyaç duyulacak her türlü yardımı yapmak için de

SURİYE HALKINDAN TEŞEKKÜR

Yardımların belli aralıklarla, imkânlar el verdiği ölçüde devam edeceğini belirten Kaplanhan, ayrıca ihtiyaç sahibi herkese ulaşmak isteyen ve bu konuda derneğe ulaşan tüm yardımseverlere teşekkür etti. Suriyeli vatandaşlar da, ziyaretten ve hatırlanmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek, yardımlarından dolayı Türk Kızılayı Kırıkkale Şubesi´ne teşekkür etti.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false