Anahtar Kelimeler: KOBİ lere büyük destek

KOBİ´lere büyük destek!

KOBİ´lere büyük destek!

KOBİ´lere büyük destek!

Ekrem Gök bilgi verdi

Kırıkkale Üniversitesi, İŞ-KUR, KOSGEB ve Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile KOSGEB´in yeni 300 bin TL´lik KOBİGEL hibe tanıtım programı yarın yapılıyor.

PROJE TEKLİF ÇAĞRISI

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, yarın saat 15.30´da Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu´nda yapılacak olan konferansa tüm üyelerini davet etti. Başkan Gök, KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında ilan edilen Proje Teklif Çağrılarına yönelik proje hazırlayan KOBİ´ler, kurul tarafından yapılan değerlendirmede destekleme kararı verilmesi durumunda destek alma hakkını kazanacağını söyledi.

YÜZDE 15 EKSTRA DESTEK

Proje Teklif Çağrıları için ülke genelinde İmalat Sanayinin bütün sektörleri proje başvurusunda bulunabileceğini dile getiren Gök, ?3. 4. 5. ve 6´ncı Bölgelerde İmalat Sanayinin sadece düşük-orta düşük teknoloji düzeylerindeki sektörlerde faaliyet gösteren KOBİ´ler proje başvurusunda bulunabilecek. İmalat Sanayi KOBİ´lerine, proje kapsamında yerli makine-teçhizat alması durumunda yüzde 15 oranında ekstra destek verilecek? dedi.  Son olarak Başkan Gök, başvuruların 1 Nisan?6 Mayıs 2016 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacağını ifade etti.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli