Köksal son yolculuğuna uğurlandı

Köksal son yolculuğuna uğurlandı

Köksal son yolculuğuna uğurlandı

Cenaze töreni yapıldı

Kırıkkale eski milletvekili Oğuz Kaan Köksal´ın TAI personeli olan yeğeni Cihangir Köksal vefat ederken, cenazesi Kırıkkale´de toprağa verildi.

ALLAH´TAN RAHMET DİLEDİ

Merhum Cihangir Köksal için Ahılı köyünde düzenlenen cenaze törenine katılan Vali Haktankaçmaz başta olmak üzere bir çok isim katıldı. Köksal ailesinin bir hayli üzgün olduğu görüldü. Cenaze törenine katılanlar Köksal ailesine taziye dileklerini ilettiler. Kırıkkale Müftüsü Şahin Yıldırım´ın cuma namazına müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından Cihangir Köksal´ın naaşı, Ahılı Köyü Mezarlığı´ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

GENİŞ KATILIM OLDU

Daha sonra merhum Cihangir Köksal´ın Bağlarbaşı Mahallesindeki evini ziyaret eden bir çok kişi, burada da Köksal ailesine taziye dileklerini iletti. Cenaze törenine, İçişleri Eski Bakanı Osman Güneş, Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Mülki İdare Amirleri, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, siyasi parti temsilcileri, il müdürleri, ilçe belediye başkanları sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Köksal ailesi ve vatandaşlar katıldı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false