Anahtar Kelimeler: Kongre açıklaması

Kongre açıklaması

Kongre açıklaması

Kongre açıklaması

Bayrağı ileri taşıyacağız

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, hafta sonu Ankara´da gerçekleştirilen AK Parti kongresi için açımlamada bulundu.

KONGRE AÇIKLAMASI

Parti yöneticileri ile birlikte İl Başkanlığı´nda basın toplantısı düzenleyen AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, hafta sonu Cumartesi günü Ankara´da yapılacak olan partinin genel kongresi için tüm partilileri davet etti. Son günlerde yaşanan ekonomik saldırılara rağmen AK Parti´ye, Genel Başkan´a ve Türkiye´ye sahip çıkmaya devam edeceklerini belirten Başkan Dağdelen, ?Kuruluşundan bugüne Türkiye´de büyük emeği olan AK Partimizin hafta sonu genel kongresi var.

BAYRAĞI İLERİ TAŞIYACAĞIZ

Sayın Başkanımız ve Genel Başkanımızın büyük ihtimam gösterdiği partimiz ve kongremize geniş katılımlı olarak iştirak edeceğiz. Tüm partililerimizi de davet ediyoruz. Son zamanlarda büyüyen ülkemiz için bir çok saldırı yapılmaktadır. Dolar artışı da bununla ilgilidir. Sonuna kadar Sayın Başkanımızın yanındayız. Bu ekonomik savaşın da üstesinden geleceğiz. Kongremizi büyük bir olgunluk ve katılımla gerçekleştireceğiz. Bayrağı daha ileriye taşıyacağız. Önümüzde yerel seçimler var. Bununla ilgili hazırlıklarımıza başlayacağız? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli