Anahtar Kelimeler: Kongre tarihi belli oldu

Kongre tarihi belli oldu

Kongre tarihi belli oldu

Kongre tarihi belli oldu

Karakuş açıklamada bulundu!

Türk Metal Kırıkkalespor´da yönetim kurulu toplanarak, kongre kararı aldı. 35 yöneticinin bir araya geldiği toplantıda, kongre tarihi 19 Haziran 2016 olarak belirlendi.

GERGİN ANLAR YAŞANDI

Şampiyonluğun hemen ardından yönetimde yaşanan çekişme önceki gün itibari ile son buldu. Uzun zamandır yaşanan bu yönetim çekişmesinin ardından taraflar bir adaya geldi. Ve nihayet Türk Metal Kırıkkalepor´da kongre kararı alındı. Yapılan toplantıda zaman zaman gergin anlar yaşandı. Türk Metal Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş, aday olduğunu açıkça ifade ederken, İkinci Başkan Mürsel Öcal ise kendisinin aday olmadığı ve bir aday ile yarışacaklarını söyledi.

19´UNDA BULUŞACAĞIZ

Toplantıda konuşmaların ardından karar defterini eline alan Başkan Karakuş, yönetim olarak kararlaştırılan kongre tarihini deftere yazdı, yönetim kurulu üyeleri de tek tek imzaladı. Alınan karara göre kongre, 19 Haziran 2016 tarihinde saat 14.00´te eski Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapılacak. Toplantı sonrası konuşan Başkan Karakuş, ?Adaylara başarılar diliyorum. 19´unda buluşacağız, kazanan arkadaşa başarılar dileyeceğiz. El sıkışıldı. Herkese hayırlı uğurlu olsun.? dedi. Öcal ise, ?Şehre hayırlı olsun. Başında olması gereken buydu. Güven tazelemek için çok iyi oldu.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli