Anahtar Kelimeler: konuştuklarını belirtti

konuştuklarını belirtti.

konuştuklarını belirtti.

konuştuklarını belirtti.

?Derdinize derman değil?

Tekin, vatandaşlarla görüştü

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, 16 Nisan´da yapılacak referandumla birlikte getirilmek istenen 18 maddelik Anayasa değişikliğinin, vatandaşların derdine derman olmadığını söyledi.

ZİYARETLERDE BULUNDU

Kırıkkale´nin Yahşihan ilçesine bağlı Ormak köyünde halk ile buluşan, merkezde Pazartesi günü kurulan halk pazarını gezen  Gürsel Tekin,  Kırıkkale´de  Hüseyin Kahya Parkı´nda emeklilere hitaben konuştu. Tekin´e CHP İl Başkanı Avukat Ahmet Önal, İlçe Başkanı Yücel  Kızık ve kalabalık bir partili eşlik etti. Tekin burada yaptığı konuşmada, "Bir gece yarısı ne olduğu belli olmayan bir paket hepimizin önüne geldi. Soruyorum; mutlaka siz de soruyorsunuzdur. ya arkadaş; bu önümüze getirdiğiniz 18 madde derdimize derman olacaksa eyvallah. Derdimize derman olacak 18 maddenin içinde bir tek madde anlatamazlar. Ne diyorlar; 550 milletvekili az, 600 yapacağız. 550 derdinize çare oldu mu?, niye istiyorsunuz 600 milletvekili?. Bu 600 milletvekilinin maaşını nereden ödeyeceksiniz. Emekliden, işçiden, çalışandan kesip ödeyeceksiniz" dedi.

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Gezdiği yerlerde vatandaşın bu 18 maddeyi Başbakan´dan iyi bildiğini belirten  Gürsel Tekin, "Bunlar ne olduğu belli olmayan 18 maddeyi bilmediklerinden getirdiler. Birileri ellerine sıkıştırmış, bunlar da getirmişler. 18 madde ile ilgili anlatacakları hiçbir şey yok. Şuna emin olun; 18 maddenin hiç biri sizin derdinize derman değil. Kimin derdine derman; sadece bir kişinin. 80 milyonu mu düşüneceğiz, bir kişiyi mi düşüneceğiz. Elbette 80 milyonu düşüneceğiz. 80 milyonun istikbali için, geleceği için inşallah ayın 16´sında gideceksiniz hepiniz bu vatan için ´hayır´ diyeceğiz" diye konuştu.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli