Anahtar Kelimeler: Koordinasyon Kurulu toplandı

Koordinasyon Kurulu toplandı

Koordinasyon Kurulu toplandı

Koordinasyon Kurulu toplandı

Projeler açıklandı

 

 

İl Koordinasyon Kurulunun 2017 yılının 4. dönem toplantısı, Vali Yardımcısı Osman Akbaş başkanlığında Kırıkkale Valiliği konferans salonunda yapıldı.

 

 

TOPLANTI YAPILDI

Toplantıya, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, bölge müdürleri, il müdürleri ve OSB temsilcileri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Vali Yardımcısı Akbaş, 2017 yılının sonuna yaklaşıldığı bu dönemde projelerin, yatırımların yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladığını belirtti. Vali Yardımcısı Akbaş, ?Kamu yatırımcı kuruluşlarının 2017 Yılı IV. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı için Valiliğimize gönderdikleri Yatırım Projeleri İzleme ve Değerlendirme Raporları sonuçlarına göre; Kamu Yatırımcı Bölge ve İl Kuruluşlarınca, İlimiz genelinde yürütülen toplam proje sayısı 355 adettir. Bu projelerin proje bedelleri toplamı 2 milyar 217 milyon 299 bin 555 ¨, önceki yıllarda projeler için yapılan toplam harcama miktarı 1 milyar 134 milyon 490 bin 597 ¨´dir. Gelen ödenek miktarı 365 milyon 134 bin 85 ¨ olup, dönem sonu itibariyle 194 milyon 809 bin 643 ¨  harcanmıştır.

 

KURUMLAR SUNUM YAPTI

2017 Yılı Yatırım Programında projeleri yer alan kamu yatırımcı bölge ve il kuruluşlarının, belirlemiş oldukları hedeflere yerinde ve zamanında ulaşabilmeleri için hizmetin kalitesinden fedakârlık yapmaksızın, kaynakların etkin, verimli ve ekonomik kullanımının sağlanarak maliyetleri azaltıcı yönde çalışmalarda gerekli hassasiyet gösterileceği ve gereğinin yapılacağına inanıyor, başarılar diliyorum? dedi. Toplantı kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili sunumların ardından sona erdi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli