Köprülü Kavşak´ta çalışma başladı

Köprülü Kavşak´ta çalışma başladı

Köprülü Kavşak´ta çalışma başladı

 

TCDD kavşak yapıyor!

 

 

Tren yoluyla bölünün şehrin iki yakasını köprülü kavşaklarla birleştirmeyi hedefleyen 3 Köprülü kavşak projesinden birincisi olan Bahçelieveler-Yuva-Selim Özer-Karşıyaka Köprülü Kavşak çalışmalarına hız verildi. Çalışmayı Belediye´nin değil, TCDD´nin yürüttüğü ifade ediliyor.

 

 

TCDD ÇALIŞMA BAŞLATI

Çalışmaların yol üzerinde sürdürüleceği için bölge trafiğe kapatıldı. Bahçelieveler-Yuva-Selim Özer-Karşıyaka Mahallesi geçişleri PTT bölgesinde bulunan alt geçide ve Başpınar´da bulunan hemzemin geçidine yönlendiriliyor. Çalışmayı ise Belediye´nin değil, TCDD´nin bizzat kendisinin organize ettiği ve yürüttüğü öne sürülüyor. Şehir içindeki projeleri arasında yer alan MKE Havuzlar Köprülü Kavşağı, Karşıyaka Köprülü Kavşağı ve Başpınar´da İtfaiye Köprülü Kavşağı olmak üzere 3 Köprülü Kavşak Projesi adım adım ilerliyor. Projelerden ilki olan Bahçelieveler-Yuva-Selim Özer-Karşıyaka mahallelerini şehir merkezine bağlayacak olan Karşıyaka Köprülü Kavşağı Projesine hız kazandırıldı. Bir süre önce başlatılan Fore Kazık çalışmalarının devam etmesi nedeniyle bölgede kontrollü sağlanan trafik akışı tamamen kapatıldı.

 

BÖLGE TRAFİĞE KAPATILDI

Millet Caddesinin devamı olan Ardiyeciler sitesi bölgesi, Sanayi Kavşağı girişi ve Karşıyaka´dan şehir merkezine giriş bölgeleri trafiğe kapatılırken, geçişler PTT bölgesinde bulunan alt geçide ve Başpınar Bölgesinde bulunan İtfaiye kavşağına yönlendiriliyor. Yollar beton bariyerlerle kapatılırken, Miller Caddesi Ardiyeciler Sitesi bölgesinde orta refüjden araçların geçişini kolaylaştıracak düzenleme yapıldı. Karşıyaka Köprülü Kavşağı projesinde hızla devam eden çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false