Anahtar Kelimeler: KORSAN KASAPLARA CEZA YAĞDI

KORSAN KASAPLARA CEZA YAĞDI

KORSAN KASAPLARA CEZA YAĞDI

KORSAN KASAPLARA CEZA YAĞDI

Karafilik bilgi verdi

Kırıkkale Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, Kurban Bayramı´nın ilk gününden itibaren sokak sokak dolaşıp kasaplar haricinde kıyma çekenlere ceza yazdırdı.

İHBARLAR YAPILDI

Yıllardır korsan kıyma çekenlerle mücadele verdiklerini vurgulayan Kırıkkale Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, bu defa farklı bir yöntem uyguladı. Her Kurban Bayramı geldiğinde vatandaşa uyarılarda bulunan Karafilik, illegal bir şekilde vatandaşa kıyma çekenleri Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne şikayet etti ve ceza yazdırdı. Korsan kıymacılarla mücadele etmekten yorulduğunu ifade eden Karafilik, pis ve paslı makinelerde çekilen kıymaların sağlıksız olduğunu söyledi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Karafilik, ?Sanıyorum ben kimseye derdimi anlatmadım. Paslı ve pis makinelerde yine kıyma çekiyorlar. İşin garip tarafı bakkal, tuhafiyeci, buzdolabı tamircisi, su tamircisi  mesleği ekmek fırını olan gibi değişik mesleklerde iş yapan kişiler, dükkanlarının önüne tezgah açarak kıyma çekiyorlar. Ben ceza yazdırmaktan ve mahalle mahalle gezmekten yoruldum, onlar ceza yemekten hiç rahatsız olmadılar. Bu konuda tüm Kırıkkale halkını desteğe çağırarak, kıymalarını kasaplarda yaptırmalarını rica ediyorum. Ayrıca Kırıkkale Belediyesi zabıta ekiplerine teşekkür ederim? dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu