Anahtar Kelimeler: Korsan servis uyarısı

Korsan servis uyarısı!

Korsan servis uyarısı!

Korsan servis uyarısı!

Başkan Yerlikaya velileri uyardı!

Okulların açılmasına az bir zaman kala velileri servis telaşı sardı. Kırıkkale Servisçiler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya velileri korsan servis araçları konusunda uyardı.

ÖNEMLİ BİR UYARI

Yerlikaya, velilerin servis araçlarını seçerken odaya kayıtlı olanları tercih etmeleri gerektiğini belirterek, "Korsan taşımacılık yapan servis araçlarından uzak durulmalı" dedi.  Yerlikaya, velilerin servis araçlarından oda kayıt belgesi istemesi, araçların donanımının yönetmelik standartlarına uygunluğunun, yangın tüpü ve emniyet kemerinin olup olmadığını kontrol etmesi gerektiğini vurguladı.

DİKKAT EDİLMELİ

Uyarıların dikkate alınmasını öneren Behsat Yerlikaya, ?Okulların açılmasına az bir zaman kaldı. Şu günlerde okulların servis ihaleleri ve anlaşmaları yapılıyor. Servis araçlarının bakımı ve onay işlemleri gerçekleştiriliyor. Velilerimizin korsan servislere, okul idarecilerinin de açıktan çalışma yapmak isteyenlere karşı dikkatli olmasını öneriyoruz. Biz servis araçları konusunda üzerimize düşeni yerine getiriyoruz, onlar da dikkatli olsunlar? dedi.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli