Anahtar Kelimeler: Köstekli kere daha seçildi

Köstekli bir kere daha seçildi!

Köstekli bir kere daha seçildi!

Köstekli bir kere daha seçildi!

Palandöken kongreye katıldı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Türkiye´de birlik ve beraberliğin her şeyin üstesinden geleceğine inanıyoruz.

KONGRE YAPILDI

Türkiye  Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı  Bendevi Palandöken, "Türkiye´de birlik ve beraberliğin her şeyin üstesinden geleceğine inanıyoruz. İşte o zaman ticaretin, zanaatin ve ihracatın patlaması mümkün olacaktır." dedi. İl Kültür Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen  Kırıkkale  Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KESOB) seçimleri öncesinde konuşan Palandöken, Türkiye´de huzur ve güven ortamı bulunduğu sürece, başarılamayacak hiçbir şeyin olmadığını vurguladı.

PALANDÖKEN AÇIKLAMALARI
Türkiye´nin çok önemli bir seçim dönemine girdiğini belirten Palandöken, şunları kaydetti:   "Türkiye´de birlik ve beraberliğin her şeyin üstesinden geleceğine inanıyoruz. İşte o zaman ticaretin, zanaatin ve ihracatın patlaması mümkün olacaktır. Türkiye seçimlerden dolayı hareketli bir döneme girdi. Bu kongreler ülkemizin dirliği, birliği ve kardeşliği için çok önemli. Kırıkkale ekonomisine katkıda bulunmak için 2-3 haftada bir gelmeye çalışıyorum. Genel kurulun hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

KÖSTEKLİ TEKRAR SEÇİLDİ
Seçime tek aday olarak giren KESOB Başkanı Süleyman Köstekli ise görev süreleri içerisinde yaptıkları projelerden bahsederek, bundan sonra da çalışmalara kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti. Programa  AK Parti  Kırıkkale  Milletvekili Abdullah Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Murat  Çaykara, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı ve çok sayıda esnaf katıldı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false