Köstekli ve Yerlikaya ailelerinin mutlu günü

Köstekli ve Yerlikaya  ailelerinin mutlu günü

Köstekli ve Yerlikaya ailelerinin mutlu günü

Akraba oldular

Kırıkkale´nin tanınmış aileleri arasında yer alan Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli´nin biricik oğlu Dağıstan ve Kırıkkale Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı kızı Seda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Nezahat ?Süleyman Köstekli´nin biricik oğulları Dağıstan, Kadriye- Behsat Yerlikaya´nın biricik kızları Seda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftlerin nikahlarını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıyarken, düğüne katılım yoğun oldu. Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz,  Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ve çok sayıda davetli katılarak genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldular. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

MUTLULUK DİLEDİLER

Her iki taraf adına düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli,  son derece mutlu olduğunu, oğlu Dağıstan ve gelini Seda´ya ömür boyu mutluluklar diledi. Daha sonra davetliler, gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.

TEBRİK ETTİLER

Kırıkkale Valisi Ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ?Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve Servisçiler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya´nın çocuklarının düğün merasimine katılarak Seda-Dağıstan çiftinin nikahını kıydık. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar iki aileye de hayırlı olmasını diliyoruz? dediler.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli