Anahtar Kelimeler: Yolları Açıldı

Köy Yolları Açıldı

Köy Yolları Açıldı

Köy Yolları Açıldı

Kırıkkale´de son bir hafta boyunca etkili olan kar yağışının ardından İl Özel İdare ekipleri karla mücadele ekipleri seferber oldu. Kapanan köy yollarının tamamı ulaşıma açıldı.

 

Tüm Köy Yolları Ulaşıma Açıldı

Yoğun kar yağışının aralıksız sürdüğü Kırıkkale´de İl Özel İdare karla mücadele ekipleri köy yollarının ulaşıma açık kalması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışının ilk gününden itibaren yollara çıkan İl Özel İdaresi ekipleri bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmayla tüm yolları ulaşıma açtı.

 

185 Köy Yoluna Müdahale Edildi

Bin 664 kilometrelik yol ağı üzerinde, toplam 185 köyün bulunduğu Kırıkkale merkez ve ilçelerde, 27 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı olan köy yollarında çalışmalar titizlikle yürütülüyor. İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, 8 adet Greyder, 3 adet yükleyici, 4 adet kar kamyonu, 2 Beko loder, 1 adet dozer, 1 pikap ve 25 kişilik ekiple ile birlikte yolların bir an önce ulaşıma açılması için çalışıyor. Son bir iki gün yağışın durmasından sonra çalışmalara ağırlık verilerek kapalı yolların hemen tamamı açıldı.

 

Büyük Özveri Gösterdik

İl Özel İdare Genel Sekreteri Atanur Aydın, Kırıkkale merkez ve ilçelerde yoğun şekilde karla mücadeleye devam ettiklerini, önceliğin ana arter yolları ve taşımalı sistem yapan okulların ulaşıma açılması olduğunu ve kırsalda yaşayan vatandaşların ulaşımını rahat bir şekilde yapmaları konusunda büyük özveri gösterdiklerini söyledi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli