Anahtar Kelimeler: Köyde toplantı yapıldı

Köyde toplantı yapıldı

Köyde toplantı yapıldı

Köyde toplantı yapıldı

Kaymakam vatandaşlarla görüştü

Kamu Hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sunulması , vatandaşın talep ve şikayetlerinin mümkün olan en kısa sürede çözüme kavuşturulması için Keskin Kaymakamı Muammer Köken başkanlığında , ilgili kurum müdürleri Hacıömersolaklısı köyünde vatandaşla buluşma toplantısı düzenledi.

TALEPLERİNİ İLETTİLER

Köy meydanında yapılan toplantıda , kurum müdürleri söz alarak kurum faaliyet ve projelerini anlattılar. İlçe  Gıda, Tarım  ve Hayvancılık Müdürü Serdal Avcı ?Genç  Çiftçi? projesi ve 2018 ÇKS kayıtları hakkında bilgi verdi.  İlçe Jandarma Komutanı Hakan ÜZÜMCÜ, hayvan hırsızlığını önlemek için köye  satış amaçlı gelen yabancılara karşı  dikkatli olmalarını gerektiğini vurguladı. Çobanlık için gelen  yabancı uyruklu kişilerin Jandarmaya bildirilmesi gerektiğini söyledi. Köylüler ise köyün içinde akan derenin ıslah edilmesi ve köy etrafına dikilen çamların korunması için tel örgü çekilmesi taleplerini ilettiler.

HİZMET ETMEK MÜMKÜN

Kaymakam Köken, Kamu görevlilerinin millete hizmet etmek için bulunduğunu, Devlet olarak vatandaşa yapılan hizmetlerde bir aksama varsa bunu dışarıdan gören vatandaşların değerlendirilmesi anlamında daha önceden rutin olarak yapılan vatandaş toplantılarının devam edeceğini ve Devlet olarak vatandaşın ayağına gidileceğini ifade etti.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli