Anahtar Kelimeler: Köyde

Köyde yas var!

Köyde yas var!

Köyde yas var!

15 gün önce tayin olmuş

Iğdır´dan Dilucu Sınır Kapısı´na giderken Hasanhan Köyü yakınlarında, PKK´lı teröristlerin yola önceden döşedikleri yaklaşık bir ton bombayı uzaktan kumanda ile patlatmasıyla şehit olan 13 Emniyet görevlisinden 28 yaşındaki Nebi Gündoğan´ın memleketi Kırıkkale´nin Balışeyh İlçesi´ndeki baba evine ateş düştü.

BÜYÜK ACI YAŞANIYOR

Iğdır´dan Dilucu Sınır Kapısı´na giderken Hasanhan Köyü yakınlarında, PKK´lı teröristlerin yola önceden döşedikleri yaklaşık bir ton bombayı uzaktan kumanda ile patlatmasıyla şehit olan 13 Emniyet görevlisinden 28 yaşındaki Nebi Gündoğan´ın memleketi Kırıkkale´nin Balışeyh İlçesi´ndeki baba evine ateş düştü. Yakınları şehit ailesinin evine akın ederken, Gündoğan´ın 15 gün önce Iğdır´a tayin olduğu belirtildi. Iğdır´dan şehit olan polis memurlarından 5 yıllık evli Nebi Gündoğan´ın Kırıkkale´nin Balışeyh İlçesi Akçakavak Köyü´neki baba evinde yas var.

15 GÜN ÖNCE GİTMİŞ

Şehit Nebi Gündoğan´ın acı haberi meslektaşları tarafından ailesine bildirilince anne Leyla ve baba Hacı Gündoğan yıkıldı. Şehit polisin 3 çocuk sahibi olan babası Hacı ve annesi Leyla baygınlık geçirince evin önünde bulunan ambulansa götürülerek müdahale yapıldı. Oğlunun 15 gün önce İstanbul´dan Iğdır´a tayini çıktığı belirten  baba Hacı Gündoğan, yakınları tarafından teselli edildi. Diğer taraftan şehit polis memuru Nebi Erdoğan´ın kardeşinin vatani görevini yerine getirdiği belirtildi. Şehidin cenaze töreninin yarın yapılacağı belirtildi.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli